• Nieuw
search

VW Karmann Ghia hoofdremcilinder -7/64 B-kwal. Ø19.05 113611021C

€ 86,25
Inclusief belasting

VW nr 113 611 021 C

volkswagen karmann ghia hoofdremcilinder

Toepasbaar op:
Karmann Ghia t/m 7.1964

karmann ghia parts

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 TOT 4 DAGEN

 

Betalingen via een veilige site met een SSL verbinding

 

Word snel verstuurd, vaak nog dezelfde dag !

 

Terug sturen in overleg, behalve op elektrische delen

Toepasbaar op:
volkswagen karmann ghia hoofdremcilinder

Karmann Ghia t/m 7.1964

Naast de zeer hoogwaardige A-kwaliteit hoofdremcilinders zijn de meest voorkomende modellen ook leverbaar in een voordeliger alternatief. Kwalitatief zijn deze echter niet vergelijkbaar met de A-kwaliteit : de levensduur en betrouwbaarheid liggen een stuk lager, verwacht dan ook geen wonderen.

Let op: Als je wilt bezuinigen op je remmen is dat de keuze die je zelf maakt, je gaat dan akkoord dat er geen enkele vorm van garantie berust op dit type onderdeel.

De hoofdremcilinders worden onderverdeeld in twee soorten, een enkelwerkend en een dubbelwerkend systeem. Het dubbelwerkend systeem werd in het modeljaar 1967 geïntroduceerd, de voor- en achterremmen werden bij het dubbelwerkend systeem gescheiden. Mocht de druk van bijvoorbeeld de voorwielen wegvallen, hou je altijd de achterwielen nog over, bij een enkelcircuit ben je in zo’n geval je complete voetrem kwijt. Het gescheiden remsysteem is te herkennen aan de twee remvloeistof aanvoerpunten vanaf het remvloeistofpotje naar de hoofdremcilinder.

Niet iedere hoofdremcilinder wordt op een gelijke manier geleverd, neem eventueel de vermelde opties er extra bij.

De opgegeven diameter is de zuigermaat, indien je twijfelt, haal je de oude hoofdremcilinder open en meet je de zuiger op voordat je bestelt.

Bij de gescheiden hoofdremcilinders voor de Volkswagen Kever (behalve de VW 1302 en 1303 ), Karmann Ghia en VW Kübel zijn er twee mogelijkheden voorzien van één of twee remlichtschakelaars. Indien je hoofdremcilinder met twee remlichtschakelaars is uitgerust is dit bedoeld voor het waarschuwingslampje op het dashboard wat aangeeft dat er drukverschil optreedt tussen het voorste en achterste remcircuit, ofwel een probleem met de remwerking. Het komt vaak voor dat dit waarschuwingslampje niet aanwezig is maar de hoofdremcilinder hier wel is mee uitgerust, dan is deze ooit vervangen en hierbij het gat voor de tweede remlichtschakelaar afgesloten met een niet aangesloten remlichtschakelaar.

113611021C - 1200
Nieuw product
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.