search

VW Karmann Ghia Remschoenen set 40mm 131698237QX

VW nr 131 698 237 QX

vw karmann ghia

Toepasbaar op :

Karmann Ghia 8.1964 en later voor
Karmann Ghia 8.1967 en later achter

uber

 

Betalingen via een veilige site met een SSL verbinding

 

Word snel verstuurd, vaak nog dezelfde dag !

 

Terug sturen in overleg, behalve op elektrische delen

Toepasbaar op :

vw karmann ghia

Karmann Ghia 8.1964 en later voor
Karmann Ghia 8.1967 en later achter

De meest voorkomende remschoenen voor de Volkswagen Kever, Karmann Ghia en Kübel zijn naast de hoogwaardige A-kwaliteit ook leverbaar in een B-kwaliteit. Eigenlijk is de term B-kwaliteit niet helemaal op zijn plaats, deze zijn ook kwalitatief zeer goed en doen niet veel onder voor het origineel. Als je A-kwaliteit neemt, kies je voor het origineel waar eigenlijk geen enkele remschoen tegenop kan, maar kies je voor deze B-kwaliteit dan staan we er ook voor de volle 100% achter, alleen zal je wat moeten inleveren op levensduur.

Als je kiest voor onderdelen van een lagere kwaliteit gaat dit maar om één ding en dat is het prijskaartje, dat kunnen we goed begrijpen. Restaureren moet voor iedereen mogelijk zijn en als je dan inlevert op de kwaliteit is dat de keuze die je vooraf moet gaan maken. Voor deze B-kwaliteit remschoenen ligt dit toch wat anders en begrijpen we je keuze maar al te goed, al is je garantie hierop zeer beperkt, daarvoor hebben we een A-kwaliteit.

Om een goed overzicht te krijgen staat op het tabblad andere modellen niet alleen de B-kwaliteit vermeld, maar ook alle andere (die alleen maar in A-kwaliteit leverbaar zijn).

A-kwaliteit van deze set staat onder tabblad "alternatieven".

Waarschuwing:
Geen enkele remschoen uit ons assortiment bevat het verboden en kankerverwekkende materiaal asbest. Hou er rekening mee dat je oude remschoenen dit wel kunnen bevatten. Stel je niet bloot aan asbest en neem voorzorgsmaatregelen.

1230 - 131698237QX
Nieuw product
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.