search

Volkswagen Karmann Ghia Standaard vooras aanslagrubbers 111401273

VW nr 111 401 273

vw karmann ghia

Toepasbaar op:
Karmann Ghia t/m 7.1965

origineel volkswagen

 

Betalingen via een veilige site met een SSL verbinding

 

Word snel verstuurd, vaak nog dezelfde dag !

 

Terug sturen in overleg, behalve op elektrische delen

Toepasbaar op:

vw karmann ghia

Karmann Ghia t/m 7.1965

Door de voorasconstructie is het bij de Volkswagen Kever en de Karmann Ghia t/m modeljaar 1965 en de VW Bussen t/m modeljaar 1979 noodzakelijk dat de veerweg wordt beperkt bij het te ver inveren, hiervoor zorgen aanslagrubbers die aan de vooras zijn bevestigd. Door uitdroging van het rubber ontstaan er scheurtjes, waardoor het rubber gaat afbrokkelen. Controleer bij iedere onderhoudsbeurt de staat van de rubbers en vervang ze als er haarscheurtjes zichtbaar zijn, op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan als de weg een onvoorziene kuil bevat.

Bij de VW Kever, Karmann Ghia en Volkswagen Spijlbus is het 100% rubber en bij de Panorama Bussen is het een metalen montagedeel met een gevulkaniseerd rubberen aanslag.

Als het rijgedrag veeleisend is, zoals bijvoorbeeld bij off-road gebruik of je wilt de aanslagrubbers hierna nooit meer vervangen, dan is het voor de VW Kever, Karmann Ghia en de eerste Spijlbussen ook mogelijk om in plaats van rubber te kiezen voor urethaan. Urethaan is minder flexibel en kan hiermee een veel hogere stootkracht opvangen en daarnaast is urethaan praktisch onverslijtbaar. Als de aanslagrubbers in werking treden, zal de urethaan versie de klap een stuk minder soepel opvangen, maar spontaan losschieten of doorscheuren zal niet gebeuren.

1371 - 111401273
Nieuw product
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.