search

Volkswagen Karmann Ghia Verlaagde en 5 cm versmalde vooras

Art nr 3398

vw karmann ghia

Toepasbaar op:
Karmann Ghia 1960 (2 921 552) t/m 7.1965 LHD

igasa

 

Betalingen via een veilige site met een SSL verbinding

 

Word snel verstuurd, vaak nog dezelfde dag !

 

Terug sturen in overleg, behalve op elektrische delen

Toepasbaar op:

vw karmann ghia

Karmann Ghia 1960 (2 921 552) t/m 7.1965 LHD

Een versmalde vooras heeft als groot voordeel dat je veel verder kunt verlagen. Deze is ± 5 cm smaller dan een standaard vooras, waardoor je velg ± 2.5 cm verder naar binnen valt, hierdoor heb je de buitenrand van het spatbord niet meer als obstakel bij het verlagen. Monteer een verlaagde vooras in combinatie met verlaagde spindels en je behoort tot de groep “ultra low”. Het is niet alleen een voordeel om ver te kunnen verlagen, maar je gaat ook mee met de laatste trends om je velgen diep in je spatborden te laten vallen, een trend die in Amerika razend populair is en intussen ook Europa heeft veroverd.

De verlagingsmethode is hetzelfde als bij de "gewone" verlaagde voorassen, waarbij de vooras vanaf 8/1965 en later qua model ook identiek is. Het model t/m 7/1965 heeft een paar wijzigingen ondergaan, de opstaande poten waar de schokbrekers aan worden gemonteerd zijn smaller gemaakt en de steunen voor de stootrubbers zijn verwijderd om geen verlagingsbeperking te hebben.

Hou er rekening mee dat je draaicirkel met een versmalde vooras wel groter gaat worden. Vergeet niet om smallere torsie veren mee te bestellen (je originele torsieveren zijn te lang). Ook is het noodzakelijk om een smallere stabilisatorstang en spoorstangen te installeren. Al deze specifieke extra’s staan vermeld op tabblad "opties".

Meer informatie over de werking van het verlagingssysteem en wat daar allemaal nog bij komt kijken staat vermeld bij de verlaagde voorassen, als je het tabblad alternatieven opent staan daar de verwijzingen naar die assen.

Deze voorassen worden geleverd inclusief lagers, maar zonder verdere vooras componenten. Beide voorassen zijn alleen geschikt voor wagens met linkse besturing (LHD)

Opmerking: de vooras vanaf 1960 t/m 7/1965 kan ook worden gebruikt voor wagens t/m 1960, als je de steun voor stuurdemper verwijderd (t/m 1960 werden deze nog niet gemonteerd) en de paspennen voor het stuurhuis verwijderd, kun je hem zonder problemen monteren.

3398
Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.