search

VW Karmann Ghia Standaard vooras torsie set veerbladen 131411107A

VW nr 131 411 107 A

1 set van 10 bladen

vw karmann ghia

Toepasbaar op:

Karmann Ghia 8.1965 en later

atk

 

Betalingen via een veilige site met een SSL verbinding

 

Word snel verstuurd, vaak nog dezelfde dag !

 

Terug sturen in overleg, behalve op elektrische delen

Toepasbaar op:
vw karmann ghia

Karmann Ghia 8.1965 en later

De meeste klassieke Volkswagens beschikken over een torsie geveerde wielophanging ofwel een aantal uit verenstaal vervaardigde lamellen die samengebundeld de torsieveer vormen. Na verloop van tijd zal de torsieveer gaan doorzakken en bij een zeer zware belasting kunnen ze zelfs scheuren of afbreken. Dit laatste komt niet vaak voor bij wagens die altijd op de openbare weg zijn gebruikt, alleen bij een flinke aanrijding of bij off-road gebruik kan dit voorkomen.

Als je in bezit bent van een versmalde vooras kun je de standaard torsie veren niet meer gebruiken, ze moeten (net als de stabilisatorstang) smaller zijn. Als je een versmalde vooras uit ons assortiment hebt aangeschaft hoef je niets op te meten, de hieronder vermelde veren pakketten zijn van de juiste lengte. Als dit niet het geval is kun je de gok wagen, maar het is beter het geheel op te meten. De totale lengte van deze verenpakketen staat extra vermeld.

Vervang nooit alleen het bovenste of onderste verenpakket, maar altijd gelijktijdig. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je binnen afzienbare tijd met een doorgezakte vering zit. Niet iedere set wordt op een gelijke manier geleverd, zie onderstaand overzicht of deze per bundel (per stuk) of per twee bundels (per paar) worden geleverd.

3378 - 131411107A
Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.